Воче секна глътката на Евгени Минчев

Зрителите разочаровани от снощния епизод
Обновена: 19 сеп 2014 09:15 | 19 сеп 2014 09:15, Александър Попов
94
Воче секна глътката на Евгени Минчев
Снимка: VIP Brother

Почитателите на VIP Brother останаха разочаровани след шумната реклама за предстоящата битка между Камелия Воче и Евгени Минчев. Някогашните приятели, а днес врагове, се събраха под един покрив.

Продуцентите допълнително нажежиха страстите, като акцентираха върху тежките думи и обиди на двамата и очакванията бяха за поне някаква поне словесна престрелка снощи. Фенове дори залагаха дали няма да се стигне и до бой. Поне засега двубоят не се състоя, въпреки десетките анонси на водещата Алекс Сърчаджиева, че "ни очаква неочакваното".

Воче наистина се премести от соцобстановката в лукса, но успя единствено да секне глътката на Евгени Минчев. Той видимо се притесни от появата й и замени виното с вода. Всъщност рекламираният двубой между двамата премина в мълчание. Поне засега...

Иначе Евгени Минчев се превърна в един от лидерите в къщата. Вече направи впечатление, че в повечето участници от силния пол той вижда потенциални или 100-процентови гейове. Мистър България Мартин Мартинов дори предположи, че вече ще го спрягат за гадже на лорда заради закачките между двамата. Наско Месечков пък си пада по момчета, но иска да го скрие, заяви Минчев в изповедалнята.

За тази вечер остава и другата завръзка в шоуто. Очаква се бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, да се присъедини към останалите съквартиранти. По всичко личи обаче, че тя няма да бъде приета радушно от останалите и единствената интрига остава какво ще си кажат с Жени Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОНЕЖЕ ЗНАЯТ ,, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПУСКЕ ЕСЕМЕСИ ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА КОМУНИЗМА ,,, ФИНАНСИРА СЕ ОТ БСП то за реклама да гласуват за тах...........
21
0
 
33
 
! Отговори
Читател преди 9 години
Big-brother е забавление за маргинали. Едни *** се показват пред други. Само ,че едните зяпат, а другите лапат.
20
0
 
35
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
вип, простотия, неостанаха нормални предавания в тази държава.
19
0
 
20
 
! Отговори
Tina преди 9 години
...И на фона на всичко това се дават милиони, за да се осмива нещо, така както комунистите осмиваха царизма...По тв-то да ти обясняват как да икономисваш енергия. Не за да опазиш природата примерно, А ЗА ДА НАМАЛИШ МАЛКО МИЗЕРИЯТА...Още малко и ще ни посъветват да се къпем 1 път в седмицата, за да пестим вода и ток...
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТВ воайорите били разочаровани от VIP палячовците :(...... местя
17
1
 
12
 
! Отговори
Николери Лозанов преди 9 години
Ей......... да ме бяха поканили и мен , бе ! Щях да се отида ! То по- гоУеми "ВИП ПЕРСОНИ" от мен , жена ми , любовницата , Алисия и Ники "ТАТКОВОТО" Михайлов....... има ли? :)......... Вместо да се "мъча" да играя нещо , като футбол и да НЕ ми се получава в последните 2-3 години............ да бях влезнах в "къщата"! Ядене и почивка - на корем ! И "премия" от МИНИМУМ 50 - 60 хилядарки - за "феноменалното" ми участие..........
16
23
 
2
 
! Отговори
иво преди 9 години
Имам айкю 146 и обожавам брадъра. А вие, които го плюете, сте комплексари!
15
0
 
26
 
! Отговори
Паул Нипкоф преди 9 години
Е-е-е-х , телевизийо , за това ли те създадохме ?!...
14
2
 
33
 
! Отговори
Малоумен преди 9 години
*** гледат *** предавания. И това не е изключение. Всички т.н. реалити шоу са пълна тъпня. Интересното е, че се финансират и самофинансират от същите ***, които изпращат и есемеси, та тези предавания си правят платена реклама във всички вестници, електронни сайтове. С философията "хляб и зрелища" някога е загинала римската империя.... Друго няма какво да се каже.
13
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От простотията се прави шоу за простите Крайно време е да пуснете нещо и за интелигентните
12
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евгени Минчев е съпруг,, и съпругата,, на Сергей Станишев ,, заради това е толкова богат !!!!
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А иво аръков с какво стана легенда. беше кадже на мика стоичкова, заряза я нарави едан песен с Мария Илиева (чието ниво - на песента - е потресаващо) завъртяха слухове че са гаджета - и вече е легенда. Разбирам да кажат за Графа че е легенда - човеак 8 пъти е бил тестописец на България в жанра е почит три десетилетия пише музиката на полоивината певци, беше на Евровизия. А Иво Аръков какво е направил.
10
2
 
31
 
! Отговори
евтини манипулатори преди 9 години
Много се изложихте снощи от предаването.Голяма реклама,голямо говорене за срещата между Минчев и Воче,но нищо не стана-така няма да задържите зрителския интерес-аз повече няма да гледам това предаване.
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
предлагат ни се някакви мутри (фънки), хора които се правят на гейове ( Евгени минчев, денди), чалга звезди (десислава, Азис) ни разни лигли и *** които жълтата преса нарееч легенди (мика Стоичков,Иво Аръков). с каков е легенад Мика стоичкова - с това че баащ й е най-големият *** и каза "направеет ми паметник на мъдете" или с това че говори толкова меко че не става за водеща, колкото и да я лансират . "Мнойго се радвам". да си оправи говора.
8
5
 
41
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Господи кой ли гледа такава тъпотия? От години се опитвам да видя за какво става дума и повече от 5 минути не мога да изтрая.Ако това, което показват са вип-персоните на България, то наистина сме го закъсали.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VIP-a е огледално отражение на форума с разликата,че там се плаща яко ,а тук се *** безплатно...
6
0
 
26
 
! Отговори
Отвратен преди 9 години
Боли *** фара 'ко ста'а в бардака...
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой въобще гледа тази простотия? първо тя не е представителна - в нея не участва нито един представител на интилигенцията, а основон чалгари и "евтини" звезди. Данчето Христова се била навила да участва - хубааво ама тя е не е вътре с другите играчи за да я оплюват как не мие чинии, нали? инаеч нямаше да рискува.Зашо не вкарате Лили ИВанова да мие чинии или Васко Кеца?освен това се гласува с джиесеми, убеден съм че следователон хората над 60 не могат да гласуват. посрана работа
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Беше малко скучно но тази вечер се надяваме да има битка . А къв Евгени че да казма кой е вип и кой не сирак долен ... Защо Тупарев не избра него да избира участниците като толкова много разбира от ВИП ***
3
0
 
65
 
! Отговори
най-интелигентния преди 9 години
Какво става със симпатичното магаренце? Най-интелигентния участник в предаването!